6 redenen om de iPhone 10 te kopen

Denk je erover om de iPhone 10 aan te schaffen? Maar twijfel je nog een beetje? Vraag je je af of dit toestel wel genoeg vernieuwingen heeft? En of deze nieuwe iPhone de hogere prijs wel waard is? Wij geven je zes redenen om de nieuwe iPhone 10 te kopen.

Bijna randloos scherm

de iPhone 10 bevat bijna geen randen. Deze iPhone heeft dus geen brede schermbanden meer, zoals de voorgaande modellen. Verder is dit toestel van glas en staal.

OLED-scherm

De iPhone 10 is het eerste toestel met een innovatief OLED-scherm. Dit scherm is heel energiezuinig en geeft een nog betere kleurweergave.

Goede selfiecamera

De frontcamera van de iPhone 10 is beter dan die van de voorgaande toestellen. Verder heeft dit toestel een portretfunctie aan de voor- en achterkant. Dit is heel handig bij selfies. Je staat altijd in het middelpunt en de achtergrond blijft vaag.

Beid camera’s hebben beeldstabilisatie

Zowel de front- als backcamera heeft optische beeldstabilisatie. Dit zorgt voor betere foto’s bij slecht licht.

Gezichtsherkenning

De iPhone 10 is het allereerste toestel met een automatische gezichtsherkenning, oftewel Face ID. Hiermee is je iPhone nog beter beveiligd.

Animoji’s

De allernieuwste iPhone heeft een animoji-functie. Met deze functie kun je een grappig filmpje maken, waarbij een dier jouw tekst opzegt en jouw gezichtsuitdrukkingen imiteert. Hiermee kun je je vrienden dus een grappig filmpje sturen.

Vergelijk sim-only abonnementen

Genoeg overtuigd en wil je de iPhone 10 kopen? Dan ben je natuurlijk ook op zoek naar een voordelig sim-only abonnement. Er zijn tientallen aanbieders waar je een sim-only abonnement kunt afsluiten. Alleen hoe vind je een goedkoop abonnement dat bij jou past? Het antwoord is heel simpel: door gebruik te maken van een vergelijker. Geef het aantal belminuten, MB’s en de looptijd aan en krijg direct een overzicht van passende sim-only abonnementen. Vergelijk de abonnementen en vindt een voordelig sim-only abonnement dat bij jou past.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *