Apple Event 12 september 2018: er komen 3 nieuwe iPhones

Apple Event 12 september 2018: er komen 3 nieuwe iPhones

Het Apple Event vindt morgen weer plaats. Dit is het jaarlijkse event waarbij alle nieuwe Apple producten worden gepresenteerd. Vorig jaar zagen de iPhone 8 en X het daglicht, en dit jaar lijken het de XS, XS Plus en XC te worden. Drie gloednieuwe smartphones van techbedrijf Apple, die sneller en beter zijn dan alle eerdere iPhones uit eerdere jaren.

De iPhone XS

Dit wordt de belangrijkste nieuwe iPhone van dit jaar. De telefoon zou zijn uitgerust met een 5,8 inch scherm, voorkant vullend, en zou beschikken over Face ID en een snelle A12 chip. De prijs van dit nieuwe toestel zou zo’n 1.050 euro zijn (?), voor het 64gb model. Voor de 256gb versie zul je doorgaans ongeveer 100 euro meer moeten betalen.

Zoals elk jaar komt er ook weer een plus model uit. Deze heeft altijd een groter scherm. In dat geval zou de XS Plus een 6,5 inch scherm gaan krijgen, en als dat waar is wordt dit de grootste Apple telefoon ooit! Beide telefoons zouden verder met 4gb aan RAM geheugen komen waardoor je nog sneller meerdere processen tegelijk kunt laten draaien op je toestel.

Het goedkopere iPhone model, de iPhone XC

Volgens Appletips.nl, iPhone.nl, iPhoned.nl en iCulture, vier belangrijke Apple / iPhone sites in Nederland, zou het derde model waar Apple mee komt de “iPhone XC” zijn. De nieuwe mobiele telefoon zou rond de 800-850 euro gaan kosten, voor de versie met 64gb aan geheugen. Het XC model met 256gb zou rond de 950 euro gaan kosten.

Nog voor de komst van de nieuwe iPhones hebben diverse webwinkels hun site al ingericht op de komst van drie nieuwe toestellen. Nu maar afwachten of de XS, XS Plus en XS daadwerkelijke de nieuwe modellen van 2018 worden of dat de geruchten toch weer door de realiteit worden ingehaald. Vorig jaar waren er ook veel geruchten gelekt over de iPhone 7S, maar dat werd toen toch de iPhone 8.

Het Apple Event is via de website van Apple te bekijken, morgenavond 12 september, om 19:30 uur. Je kunt dan alle producten zien die het bedrijf aan de man gaat brengen waaronder dus de drie nieuwe iPhones.

Geen SE 2…

Eerder dit jaar hebben we nog geschreven over de iPhone SE 2, maar dit wordt dus hoogstwaarschlijk niet het derde smartphone model van dit jaar. De kans is groot dat de SE 2 helemaal niet komt, en dat dit achteraf gezien slechts geruchten waren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *