De opvolgers van de iPhone 8 en X

Eerder gingen de geruchten aan de wandel dat de nieuwe iPhone SE 2, iPhone 2018 en de iPhone 9 eind Maart zouden worden gepresenteerd. De voorganger van de iPhone SE 2 is de iPhone SE en werd twee jaar geleden gepresenteerd.

De nieuwe iPhone SE 2

De iPhone SE en de SE 2 zijn beide de budget modellen van Apple. De specificaties zijn er niet alleen niet minder om. De nieuwe iPhone SE 2 zal halverwege of eind dit jaar verschijnen, en valt net als zijn voorganger in een lagere prijsklasse. Het toestel bevat een A10-chip, 2GB RAM, 1700 mAh-batterij, 12 megapixelcamera achter en een 5 megapixel camera voor. De toestellen zijn verkrijgbaar in de varianten 32 en 128GB.

Een opvolger voor de iPhone X?

De iPhone X is nog niet zo heel erg oud, toch werkt Apple alweer aan een nieuw model. De iPhone 2018, dit model wordt rond September van dit jaar gepresenteerd. En wie dacht dat de iPhone X duur was, de iPhone 2018 wordt hoogstwaarschijnlijk nog duurder. Naar verwachting gaat het toestel $1.100 kosten. Het toestel krijgt volgens de geruchten een 5,8 inch oled-display. Ook gaan de geruchten dat er een nieuwe opvolger komt voor de iPhone 8 Plus, de iPhone X plus.

iPhone 9, de opvolger van de iPhone 8

Ook de iPhone 8 moet eraan geloven en krijgt een opvolger. De geruchten gaan dat deze gewoon dezelfde specificaties krijgen als de voorganger. Maar het kan ook nog zijn dat de iPhone 9 heel anders gaat worden. Naar verwachting wordt het nieuwe toestel halverwege dit jaar gepresenteerd. Ten opzichte van de iPhone X en 2018 wordt ook de iPhone 9 een budgettoestel. Het toestel krijgt bijvoorbeeld geen 3D Touch en één camera om de prijs zo laag mogelijk te houden. Wel krijgt de Iphone 9 Face ID, TrueDepth camera en Animoji.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *