Goedkoop een nieuwe smartphone aanschaffen

Is je telefoon aan vervanging toe of wil je gewoon een nieuwe, maar wil je geen 600 euro uitgeven aan een nieuwe smartphone? Koop dan een refurbished iPhone! Een refurbished iPhone is ruim 300 euro goedkoper dan een nieuwe telefoon.

Wat is een refurbished iPhone?

Nu denk je vast: wat is een refurbished iPhone? Wij zullen je in dit artikel uitleggen wat een refurbished iPhone is. Een refurbished iPhone is een tweedehands iPhone die volledig gereviseerd is. Hierdoor is de smartphone weer als nieuw en werkt die net zo goed als een nieuwe telefoon. Reviseren betekent het volgende: de smartphone wordt volledig nagekeken op gebreken en schoongemaakt.

Als blijkt dat de een onderdeel stuk is, dan wordt datgene gerepareerd. Maar het wordt niet alleen vervangen als het stuk is, ook als het al wat slechter werkt. Als je een refurbished iPhone koopt, kun je ervanuit gaan dat je homebutton of volumeknop niet blijft haperen. De telefoon werkt gewoon perfect. Veel tweedehands smartphones hebben problemen met de batterij.

Dit heeft de refurbished iPhone ook niet, de batterij wordt namelijk sowieso vervangen. Dit geldt ook voor krassen: een tweedehands iPhone zit vaak onder de krassen. Een refurbished iPhone aanschaffen betekent dat je een krasvrije iPhone aanschaft, want de behuizing van de smartphone wordt sowieso vervangen. Bij Refurbo heb je een enorm assortiment aan iPhones, laptops, chromebooks, computers en accessoires.

Welke iPhone kun je refurbished kopen?

Je kunt bijna elke iPhone als refurbished aanschaffen. De iPhone 4 en 4s zijn de goedkoopste refurbished iPhones. Ook de iPhone 5, 5C en 5S kun je in de refurbished vorm aanschaffen. Zelfs de iPhone 6 kun je als refurbished kopen! De specificaties, kleuren en opslaggeheugen van de telefoons blijven hetzelfde als bij die van een nieuwe telefoon. Hier wordt namelijk helemaal niks aan veranderd.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *