Gratis telefoon en een spotgoedkoop abonnement?

Het kan! Je kunt al eigenaar zijn van een iPhone 5S met een abonnement van maar €10,- per maand. Maar naast deze combinatie kun je nog meer vergelijken voor een gratis telefoon. Het kan dus wel degelijk maar wel in combinatie met een een abonnement, de hoogte van je abonnementskosten hangt af van het toestel dat je kiest.

Is de telefoon echt gratis?

Ja, de telefoon is echt gratis. Echter wel in combinatie met een abonnement natuurlijk, want doordat jij iedere maand abonnementskosten betaald kunnen de telefoonproviders jou een gratis telefoon aanbieden. De enige kosten die je zou kunnen hebben zijn de aansluitkosten, maar die heb je meestal wel.

Op de website waar je de gratis telefoon kunt verkrijgen word aangegeven welke telefoon bij welk abonnement gratis is, het is dus helaas niet zo dat je een gloednieuwe iPhone 7 krijgt bij een abonnement van €10,- per maand, daarentegen kun je wel een iPhone 5S krijgen met een abonnement van €10,- per maand.

Gratis telefoon bij prepaid

Wanneer je geen abonnement wenst, dan is een gratis telefoon helaas niet voor jou. Bij prepaid bellen betaal je de volle mep voor de telefoon die je wilt. Vaak krijg je wel gratis beltegoed, varierend van 10 tot 20 euro afhankelijk van de provider. Alleen bij het afsluiten van een abonnement krijg je een gratis telefoon.

Andere telefoon bij het abonnement?

Dit behoort tot de mogelijkheden, echter kan het zijn dat je dan moet bijbetalen voor jouw gekozen telefoon. Ook kun je ervoor kiezen een iets duurder abonnement te nemen zodat je alsnog een gratis telefoon hebt of minder hoeft bij te betalen.

Naast de gratis telefoon bij een goedkoop abonnement, hebben aanbieders ook vaak leuke aanbiedingen waarbij je bijvoorbeeld gratis belminuten krijgt, of de eerste 3 maanden minder betaald, het is dus belangrijk om kritisch telefoons i.c.m. abonnementen te gaan vergelijken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *