Hulp bij het zoeken van een nieuw abonnement

Als je zakelijke telefoon abonnement bijna is verlopen, dan wordt het tijd voor een nieuw abonnement. Het is net zoiets als winkelen in de PC hoofdstraat, er zijn zoveel verschillende aanbieders, die ook allemaal weer verschillende pakketten en toestellen aanbieden. Hierdoor is het anno 2018 erg lastig geworden om het juiste abonnement af te sluiten. Vooral omdat een telefoon abonnement altijd vrij hoge vaste lasten met zich mee brengen, en je vaak vast zit aan een 2 jarig contract vinden veel gebruikers het lastig om een nieuw abonnement uit te zoeken. In dit artikel gaan we je helpen om de juiste keuzes te maken.

Abonnement met of zonder smartphone

Een abonnement met toestel is zeer populair, vooral onder jongeren is dit erg in trek. Maar als ondernemer moet je natuurlijk zakelijk blijven denken, en dan met name op de kosten besparing. Dus heb je nog ergens een smartphone liggen, of werkt jouw huidige smartphone gewoon nog goed? Dan is het aan te raden om een abonnement zonder smartphone te nemen. Heb je wel een nieuw toestel nodig? Dan is het verstandig om je telefoon voor het grootste deel af te betalen. Je kunt dan namelijk een contract afsluiten voor 1 jaar, waardoor je daarna weer kunt overstappen om te profiteren van welkomstkortingen.

Sim only biedt een grote uitkomst

Zoals hierboven al genoemd, als je geen nieuw toestel nodig hebt, kies dan voor een sim only abonnement. Je bent dan ook voor je zakelijke abonnement al klaar voor zo’n 20 euro per maand, afhankelijk van het aantal mb’s en belminuten dat je nodig denk te gaan hebben natuurlijk. Ook bij sim only kun je kiezen voor een nieuw toestel, echter moet je dan het toestel ineens betalen. Ga je voor het nieuwste model iPhone, dan is dat best een investering natuurlijk. Maar het voordeel hiervan is dat je geen hoge maandelijkse kosten hebt, en je niet geregistreerd staat bij het BKR in Tiel.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *