iPad mini 2 cadeau bij een abonnement op de Telegraaf

Wanneer je een abonnement afsluit bij de telegraaf ontvang je tijdelijk een iPad mini 2 cadeau. De actie is geldig bij een week en of weekend abonnement, de iPad mini word alleen aan de abonnee geleverd wanneer de Telegraaf de getekende overeenkomst heeft ontvangen, meer info?

De iPad mini 2

De iPad mini 2 is de 2e generatie van de iPad mini versie, het ontwerp is vrijwel identiek aan de eerste generatie, toch is er qua hardware een aantal dingen veranderd, qua hardware lijkt deze meer op de iPad Air door de toevoeging van onder andere de A7 system-on-a-chip.

De iPad mini 2 kun je gemakkelijk met 1 hand vasthouden, de iPad mini is de kleinste tablet in het assortiment van Apple, hij heeft een 7,9 inch scherm en is verkrijgbaar in zwart en zilver. De iPad mini 2 werd op 22 oktober 2013 geintroduceerd in Nederland.

Telegraaf abonnement

Wanneer je abonnee bent van de Telegraaf heb je altijd en overal toegang tot de digitale versie van de Telegraaf, zo kun je ook in het archief van de Telegraaf door de special archief app. Met de digitale versie van de Telegraaf kun je ook de zoekfunctie gebruiken om op een specifiek onderwerp te zoeken.

Het abonnement welke bij de aanbieding behoort duurt 2 jaar, hiervoor krijg je 2 jaar lang de Telegraaf en natuurlijk de gratis iPad mini 2 met wifi en 16gb opslagruimte. Het abonnement kost €24,95 per jaar, bij een weekabonnement betaal je €30,95 per maand.

Naast de gewone Telegraaf, krijg je iedere zaterdag het magazine VROUW toegestuurd, voor vrouwen is een Telegraaf hierdoor nu ook een stuk leuker geworden, naast dit magazine krijg je ook iedere zaterdag het magazine VRIJ opgestuurd.

Mis vanaf nu dus geen enkele dag Telegraaf meer met het Telegraaf abonnement op jouw gloednieuwe iPad mini 2!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *