Mobiele abonnement aanbiedingen: iPhone 6 of iPhone6S?

Met de komst van de iPhone X, de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus is de prijs van de iPhone 6S fors verlaagd. Steeds meer aanbieders van mobiele abonnementen met mobiele telefoon bieden de iPhone 6S Plus tegen stuntprijzen aan.

De vraag is of de iPhone 6S Plus echt het verschil maakt tegen over de iPhone 6. Wij zetten de verschillen op een rijtje.

iPhone 6S steeds populairder

De iPhone X, iPhone 8 en de iPhone 8 Plus zijn momenteel de toptoestellen. Daarvoor betaalt men met een mobiel abonnement nu het meest. Maar de iPhone 6S is in waarde gedaald. Voor consumenten die niet de nieuwste telefoon willen, maar toch graag voor de iPhone kiezen, is dat goed nieuws. Voor de beste iPhone 6S deals kijk je op de website van Ben.

Vraag blijft of de iPhone 6S een verbetering is tegenover de iPhone 6. In ieder geval hebben beide modellen een Touch ID-vingerafdruksensor. Op gebied van de camerafunctie is de iPhone 6S aan zienlijk beter in vergelijking met de iPhone 6. De oudere variant moet het doen met een 1,2 megapixel camera aan de voorzijde en een 8 megapixel camera aan de achterzijde. De iPhone 6S heeft een 5 megapixel camera aan de voorzijde en een 12 megapixel camera aan de achterzijde. De iPhone 6S is beschikbaar in 16, 32 en 64GB opslaggeheugen. De iPhone 6S heeft tegenover de iPhone 6 een compleet vernieuwde chip. Dat betekent dat de iPhone 6S dus een stuk sneller is dan de iPhone 6. Ook het scherm van de iPhone 6S is een stuk scherper dan dat van de iPhone 6. Op alle fronten wint de iPhone 6S het dus van zijn oudere broer.

De iPhone 6S is er in twee varianten: normale variant met een 4,7 inch scherm, en de Plus-versie met 5,5 inch scherm. Beide toestellen zijn in snelheid gelijk aan elkaar. De Ben: iPhone 6S deals zijn over het algemeen 4,7 inch toestellen. De iPhone 6S Plus heeft 2GB RAM, in tegenstelling tot de iPhone 6 Plus, die het met 1GB RAM moet doen. Door het grotere werkgeheugen kunnen gebruikers meer apps tegelijk gebruiken, zonder dat het toestel vastloopt.

Apple heeft daarnaast is met de iPhone 6S ook de batterij flink verbeterd. Daardoor kunnen gebruikers hun toestel langer gebruiken, zonder dat het toestel moet worden opgeladen. Het heeft dus nut om voor een iPhone 6S in plaats van een iPhone 6 te kiezen.

Keuze voor iPhone 6S of iPhone 6?

Met een mobiel abonnement is de iPhone 6 het goedkoopst, maar de iPhone 6S biedt meer waar voor het geld. De Ben: iPhone 6S deals zijn nog een tijdje geldig. Dat is ideaal voor consumenten die niet per se de nieuwste telefoon willen, maar toch graag een goede smartphone willen gebruiken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *