Sim only maandelijks opzegbaar met onbeperkt internet

We streamen steeds meer video’s via Netflix en Youtube en daarbij verwachten we een steeds hogere beeldkwaliteit. Door veelvuldig streamen loopt je dataverbruik snel fors op en ontkom je bijna niet aan een onbeperkt internet abonnement voor je sim only.

Flexibel onbeperkt sim only abonnement

Het is begrijpelijk dat je niet direct vast wil zitten aan een abonnement met een lange contractduur van één of twee jaar. Steeds meer providers bieden onbeperkte abonnenten aan en naar verwachting zullen er steeds meer maandelijks opzegbaar worden.

Op de website: sim only maandelijks opzegbaar, kan je eenvoudig alle abonnementen vergelijken. Hierbij kan je ook aangeven wat je voorkeuren zijn voor de grootte van data- en belbundel. Als we de filters op onbeperkt zetten zien we dat er slechts twee providers een maandelijks opzegbaar onbeperkt abonnement aanbieden: Tele2 en Robin Mobile.

Maandelijks opzegbaar is een verstandige keuze

Een maandelijks opzegbare sim only met internet is een goede keuze nu steeds meer providers onbeperkte abonnementen aanbieden. Providers strijden nu op basis van prijs en het aanbieden van extra kortingen als men ook een internet, tv & bellen pakket afneemt. Reden dus om ieder moment op te kunnen zeggen bij je mobiele provider om voor een goedkoper of beter onbeperkt abonnement te kiezen.

Het kan ook zomaar zijn dat je ervaringen bij je mobiele provider niet naar wens zijn. Als je dan vast zit aan een 2 jaar contract en deze voortijdig op wilt zeggen, dan zal je het contract moeten afkopen door een boete te betalen. Het is overigens zeer voordelig om een maandelijks opzegbaar abonnement te nemen. Bij veel providers is deze slechts € 1,- per maand duurder dan de abonnementen met een langere contractduur. Uiteindelijk is het aan je zelf, maar de flexibiliteit kan een hoop potentiële zorgen wegnemen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *