Prepaid simkaarten: Ouderwets of de toekomst?

Vermijd maandelijkse vaste kosten met een prepaid simkaart!

Je ziet iedereen er mee rond lopen over straat, de mobiele telefoon! Lang niet gek als je je bedenkt dat er meer mobiele telefoons bestaan dan mensen. Dat de mobiele telefoon niet meer uit ons leven weg te denken is weten we nu wel, maar alleen aan een telefoon heb je niks. Je kan er pas volledig gebruik van maken zodra je er een simkaart in stopt. Een simkaart zorgt ervoor dat je kan bellen en sms’en met je telefoon.

Waarom een prepaid simkaart voordeliger is

Veel mensen willen niet maandelijks met hun mobiele telefoon vast zitten aan een abonnement, daarom kunnen die mensen kiezen voor een prepaid simkaart, ook wel herlaadkaart genoemd. Prepaid wilt zeggen ‘’in het voren betalen’’ dit betekend dat je vooraf betaald. Met een prepaid simkaart kan je gebeld worden en andere mensen bellen. Hiervoor moet je wel eerst je beltegoed opwaarderen. Zodra je beltegoed op is kun je weer nieuw beltegoed kopen, je krijgt dan een prepaid code die je moet invoeren op je telefoon. dit is vooral voordelig voor mensen die niet veel gebruik maken van hun mobiele telefoon, op deze manier zijn zij stukken goedkoper uit maandelijks. Je kan een prepaid code gewoon in een supermarkt of tankstation halen.

Voordelen van een prepaid simkaart

Het grootste voordeel van een prepaid simkaart is dat je er geen financiële risico’s mee loopt. Je kan bellen zolang er nog beltegoed op je kaartje staat, wanneer dit op is moet je weer nieuw beltegoed kopen. hierdoor kun je nooit een onverwachte hoge rekening krijgen. vooral voor mensen die veel moeten reizen naar het buitenland voor hun werk is een prepaid simkaart voordeliger. Met een prepaid simkaart kan je ook als je in het buitenland belt niet voor onverwachte hoge kosten komen te staan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *