Welke vriend maak jij blij met de vriendendeal van Simyo?


Ben je erg tevreden met jouw abonnement of prepaid telefoonkaart van telecomprovider Simyo? Dan kun je deze provider aan een of meerdere vrienden aanbevelen. Niet alleen om je vriend(in) te helpen, maar ook om een aardig zakcentje te verdienen.

Simyo beloont mensen die nieuwe klanten werven voor de provider. Dit systeem wordt de Simyo vriendendeal genoemd. Meer over dit systeem van Simyo, lees je in onderstaande tekst. Zo lees je op deze pagina niet alleen wat de vriendendeal inhoudt, maar ook hoe jij van deze deal kunt profiteren.  

Geld verdienen met de Simyo vriendendeal

Met de Simyo vriendendeal kun je vrienden en vriendinnen kennis laten maken met de provider waar jij zo tevreden mee bent. Nodig je een vriend of vriendin uit om ook klant te worden van Simyo, dan word je hiervoor beloond door de provider. Sluit jouw vriend of vriendin een abonnement af bij Simyo, dan krijg je hier 10 euro voor. Neemt je vriend of vriendin een prepaid telefoonkaart bij de provider, dan krijg je 5 euro cadeau.

Weet je meerdere vrienden of vriendinnen te overtuigen om klant te worden van Simyo, dan kun je hier veel geld mee verdienen. Nodig je bijvoorbeeld 3 vrienden uit om een abonnement af te sluiten, dan krijg je zomaar 30 euro op je rekening! Goed om te weten: de vriend of vriendin die je uitnodigt om klant te worden van Simyo, krijgt dit bedrag ook.

Jouw persoonlijke link delen

Je kunt een vriend of vriendin uitnodigen om klant te worden van Simyo door jouw persoonlijke link met hem of haar te delen. Gebruikt je vriend of vriendin deze link om inderdaad klant te worden van provider Simyo, dan krijg je 5 of 10 euro. Ook je vriend(in) krijgt dit geldbedrag.

Om je persoonlijke link te krijgen, ga je naar Simyo.nl. Je logt je in met je Simyo klantgegevens en je krijgt direct de link die je met jouw vrienden en vriendinnen kunt delen. Welke vriend maak jij blij met de vriendendeal van Simyo?

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *