Wordt het al tijd voor een nieuw telefoonabonnement?

Loopt jouw telefoonabonnement ook bijna ten einde en mag je eindelijk een nieuwe uitzoeken? Sommige smartphonegebruikers vinden het soms een hele sleur om twee jaar onder contract te staan bij een bepaalde provider. Maandelijks wordt er veel geld afgeschreven en op een gegeven moment is iemand het gewoon zat om steeds zoveel geld te moeten missen. Wellicht klinkt jou deze situatie bekend in de oren en zou je liever vandaag dan morgen willen dat je een nieuw abonnement mag uitzoeken, alleen waar ga je dan voor?

De uitkomst die sim only heet

Sinds enkele jaren is er voor deze smartphonegebruikers een ideale uitvinding gekomen die sim only heet. Met een sim only abonnement betaal je maandelijks helemaal niet zoveel geld. Voor slechts een paar euro per maand kan je al van een abonnement genieten met genoeg aantal belminuten en MB’s. Het enige wat je wel zelf moet betalen is de smartphone zelf, want deze krijg je er namelijk niet bij. Misschien heb je wel een toestel die nog steeds goed is. In dat geval hoef je geen nieuwe aan te schaffen, maar wacht je daar pas mee tot dat deze kapot gaat. Voor veel mensen is dat dus een reden om na hun traditionele abonnement over te stappen op sim only. En wist je dat er nog meer voordelen waren van een sim only abonnement?

Wat heeft sim only te bieden?

Naast de lage kosten iedere maand heb je vaak ook de mogelijkheid om maandelijks op te zeggen. Zoals aangegeven vinden veel gebruikers het vaak een hele lange tijd om twee jaar aan een provider vast te zitten. Met sim only heb je die problemen niet, want veel sim only providers bieden namelijk de mogelijkheid om iedere maand het abonnement op te zeggen. Wat sommigen wel denken is dat ze met sim only er minder voor terug krijgen. Minder belminuten en MB’s. Echter is dat helemaal niet zo, want vaak stel je zelf een abonnement samen en daarbij kan je gebruik maken van dezelfde voorzieningen. Ideaal toch?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *